În prezent, însă, s-au săturat de atâta visat la cai verzi pe pereţi, așa că s-au apucat să-i facă şi să se mai şi laude cu ei. De la copii care sunt ocupaţi cu team bulinding pentru schimbări complicate de becuri, la rafturi de cărţi sau „pegasomizi” psihedelici, wall stickerele „Cai verzi pe pereţi” îşi iau câmpii şi zburdă din cele mai simpatice colţuri ale imaginaţiei, direct pe pereţi.
Şi nechează:
Cum au apărut caii verzi pe pereţi
Bianca: Ȋn timp ce lucram într-un birou toată ziua şi făceam lucruri din ce în ce mai puţin interesante. Atunci au apărut prima dată şi nu au mai dispărut. Asta a fost acum trei ani jumate.
Ana: Când l-am desenat pe primul în copilărie, pe peretele verde închis din sufragerie, cu contur alb de cretă. Şi apoi am tot visat la cai verzi pe pereţi până când am hotărât împreună cu Bianca să îi facem realitate, să vadă şi alţii ce frumoşi sunt.
Teme pentru acasă
Ana: Cred că mie îmi plac cel mai mult tematicile cu umor. Wall stickerele pot fi serioase, sobre/office, pot fi abstracte, pentru adulţi sau pentru copii, însă cel mai mult îmi place să găsesc ceva care să îi facă pe oameni să zâmbească, şi chiar să chicotească. Un exemplu foarte bun este wall stickerul de la ROD „De câţi copii e nevoie ca să schimbi un bec?"
Şi pereţii lor au
Bianca: Cai verzi, normal! În bucătărie am doi cai puşi într-o compoziţie cu o tablă de scris. Ȋn momentul de faţă scrie mare pe ea „telefon + portofel = <3” pentru că mi se întâmplă foarte des să ies din casă fără ele. Iar în living am Marionetele pe care le avem şi pe site şi care îmi plac tare mult.
Ana: Evident că şi eu am un wall sticker, dar de data asta cu vulpile la struguri, asortate cu pălării roşii şi albe, jucării vintage, ferestre vechi folosite pe post de rafturi şi culoarea preferată, albastru.
Flori, fete, filme sau băieţi
Bianca: Preferinţele în muzică mi se schimbă cel mai des. Acum ascult Jun Miyake, Nigel Kennedy, Rene Aubry. Îmi plac dealurile de orice fel : înverzite, împădurite cu livezi sau vulcani noroioşi. Teatrul absurdului stă la loc de cinste, aşadar preferaţi sunt Eugen Ionescu şi Matei Vişniec. Designeri: Javier Mariscal, Junzo Terada, 6emeia, Rebecca Dautremer, Eugenio Recuenco, Vee Speers.
Ana: Eu voi răspunde destul de general fiindcă sunt atâtea lucruri de zis: Muzică ascult de la jazz până la cele mai diverse mixuri electronice, îmi plac oraşele vechi şi locurile sălbăticite, îmi plac filmele europene, cărţile ilustrate şi o grămadă de designeri şi artişti de tot felul.
Universul în 5 cuvinte
Bianca: Geometrie, culoare, cai, îngheţată, păsări.
Ana: Cal visător desenează voios pisici.
Site-ul Cai verzi pe pereţi
Pagina de facebook ROD